Değerli okurlarımız!

Derince bir nefes aldık ve yeni tasarımımızla yeniden karşınıza çıkmayı başardık. Eminim her gün daha iyiye doğru yol alıyoruz. Bunda sizin de katkınız büyük. Haberdenizli.com ilk yayına girdiği günden bu yana bir çok değişikliğe uğradı. Bu değişiklikler içinde beğendikleriniz de oldu, bu da nerden çıktı dediğiniz de… Ama eminiz ki bundan sonra beğendiğiniz özelliğimiz daha fazla olacak. Tasarımıyla, haberiyle, SEO desteğiyle bu sefer sitemizi beğeneceğinizi ümit ediyoruz.

Değerli okurlarımız sitemizin yeni dizaynında fotoğraf galerileri, video galerisi, alıntı köşe yazıları, anketler gibi her sitede olması gereken özellikler mevcut olacak inşallah. Mesela bir organizasyon mu gerçekleştirdiniz. Fotoğraflarını ve görüntüsünü bize ulaştırıp galerimizde yayınlatabileceksiniz. Ayrıca işin duygusal boyutuna bakarsak, reklamlarınız daha uygun yerlerde uygun şekilde yayınlanacak.

Sizden ricamız, haberdenizli.com’u her nasıl olursa olsun takip etmenizdir. Geçiş sürecinde gerek işleyişte gerek haberlerde eksiklikler olacaktır. Ama bunun kısa zamanda düzeleceğine inanıyoruz. 

Son olarak yeni dizaynımızın ve yeniliklerimizin hepimize hayırlı olması temenni ediyorum.

Mutlu Kelişti

Haberdenizli.com