Ünlü türkücü Efe, Denizli’de faaliyet gösteren optik ve lens firmaları için düzenlenen gecede sahne aldı. Katılımcılara doyumsuz bir gece yaşatan Efe, gündüz de esnafı ziyaret ederek onlara moral verdi.

Denizli’nin tanınmış optik lens firmalarından Özkaya Optik’i ziyaret eden Efe, burada çalışanlarla tanışıp sohbet etti. Efe, Denizli’yi çok sevdiğini zaman zaman, çeşitli etkinlikler için geldiğini belirtti. Efe, ”Herkesin kendine göre bir işi var, kimisi bizim gibi sanatçı, kimisi gözlükçü, kimisi de başka iş yapıyor. Allah katında bunların hiç biri üstünlük emaresi değil, önemli olan kalp güzelliğidir.” dedi.

Özkaya Optik’in sahibi Özay Özkaya ise Efe’yi çok beğendiklerini ve işyerlerine gelmesinden dolayı onurlandıklarını belirtti.
 

Denizli Çivril doğumlu olan Efe, yaklaşık 20 yıl Avrupa ülkelerinde sahne aldı. Türkiye'den gelen birçok ünlü sanatçı ile aynı kadroda turnelere katıldı. 2004 yılında çıkardığı "Efe ve Bagi" albümü ile Türkiye'de adını duyurarak kısa sürede müzik severlerden tam not aldı. Ayrıca Avrupa'da yetişmiş olmasına rağmen özünden kopmaması çok iyi derecede bağlama çalması ve Özay Gönlüm gibi türküleri yöresel ağızla okuyabilmesi Efe'nin ege bölgesinde hayran kitlesinin artmasını sağladı.

Efe'ye daha önce, Denizli Ticaret Odası tarafından Ege türkülerini Uluslararası platforma taşıdığı için onur plaketi verilmiş, Denizli'de Kocabaş cezaevinde TRT'den sonra ilk defa Efe konseri verildiği için tüm kurum başkanlari tarafından takdirle karşılanmıştı.