Kaymakam Dr. Osman Varol’un da katıldığı kahvaltıya Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Geleceğimiz Olan Öğrencilerimizi Hayata Hazırlamalıyız
Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan yaptığı açıklamada, “İlk, orta ve lise düzeyindeki okullarımızın temsilcileriyle bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bir arada güzellikleri paylaşmak çocuklarımızın ve gençlerimizin hayata hazırlanmasında birlikte hareket ederek onları hayat en güzel bir şekilde hazırlamalıyız” dedi.
 

2017’de Tavas’a Güneş Farklı Doğacak

Sevginin, saygının, karşılıklı iletişimin ve güler yüzün bir araya getirilip koskoca bir dönemin sonuna gelirken sizlerle bir arada olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Akyol, “Bu gün bu kahvaltıda bir arada olmamızın amacı birlikte fikir alışverişiyle dönemin değerlendirilmesi ve karşılıklı diyalogdur. Acaba kendi ilçemizde, okullarımızda, mahallelerimizde hangi güzellikler yapılabilir fikrini karşılıklı değerlendirmektir. Biz şunu diyoruz; 2017 Tavas’a güneş farklı doğacak.
Sizlerin geleceğe hazırlanmanızda geleceğe daha güvenli bakabilmenizde ne yapılması gerekiyorsa tüm kurumlarımızla birlikte elele vererek sizleri geleceğe hazırlayacağız. Birbirimizle karşılıklı diyolog içerisinde fikri olan, projesi olan öğrencilerimiz, yöneticilerimiz ve halkımız ile birlikte istişare ederek “Tavas İçin Daha İyiye Daha Güzele Hep Birlikte” demeliyiz.
2017 yılı içinde sosyal aktivitelere çok önem vererek siz değerli gençlerimize, çocuklarımıza daha yararlı olabilecek faaliyetleri gerçekleştireceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz.
Yeni öğretim yılımızın şimdiden hayırlar getirmesini diliyorum. Tatilinizi iyi değerlendirin. Bol bol kitap okuyun. Siz değerli öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum” dedi.