PTT 1. Lig takımı Denizlispor, hafta sonu oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Haftayı Vartaş Elazığspor mağlubiyeti ile kapatan ve son sıraya gerileyen Denizlispor’da teknik direktör Ali Yalçın, maç öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı. Elazığ maçında yaptığı hataları oyunculara tek tek gösteren Yalçın, daha hiçbir şeyin bitmediğini, herkesin kendine daha fazla dikkat etmesini istedi. Tecrübeli futbolcuların maç içinde daha fazla risk almasını da isteyen Ali Yalçın, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Haftayı mağlubiyetle kapatmalarının kendilerini üzdüğünü belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Elazığ maçına aslında kötü başlamıştık. Bizim maçtaki öngörümüz rakibimizin iyi başlayacağını bizimde savunmada kalıp onların ataklarını savuşturup nasıl olsa kontrataklarla gol atmayı düşünüyorduk. Bizim istediğimiz gibi de oyun gelişti. İlk golü de attık. İkinci yarıda Leondrinho ve Recep ile yakaladığımız pozisyonda ikinci golü bulabilirdik. Talihsiz bir gol yedikten sonra kornerden yediğimiz gol moralimizi bozdu ve mağlup olarak döndük" dedi.

14 TANE CANAVAR GİBİ MAÇ VAR. KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK

Alınan mağlubiyete rağmen kenetlendiklerini kaydeden Yalçın şunları söyledi:
"Sonuçta hiç bir şey kaybetmedik. Önümüzde 14 tane canavar gibi maç var. Bunların 8 tanesini kendi evimizde oynayacağız. Biz Denizlispor olarak içeride daha iyi maçlar çıkartıyoruz. Daha iyi skorlar alıyoruz. 14 maçtan 7 tanesi bize lazım. İçeride oynayacağımız 8 maçın 7’sini alacak güçteyiz ve inancımız tam. Dışarıdan da bir iki beraberlik veya galibiyet getirdiğimizde takımımızı aslanlar gibi ligde tutacağız. Çocuklarla da bugünden başladık konuşup motive etmeye. Adanaspor maçı da bunun bir başlangıcı olacak. Şu sıralar hep üst sıradakilerle oynuyoruz. Yukarıdaki takımlarla oynamayı bırakıp kendi dengemizdeki takımlarla oynayacağız bundan sonra. Bu da bir avantaj. Bunun için Adana maçı bizim yenebileceğimiz takımlardan birisidir. Bu sefer yenmekten başka çaremiz yok’’
Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, gerçek Denizlispor taraftarının bu maçta kendisini göstermesi halinde işlerinin daha kolay olacağını belirterek herkesi maça davet etti.