Denizlispor'da pazartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi eski başkan Süleyman Urkay, kulübe olan sevgisinden dolayı tekrar aday olduğunu söyledi.

Süleyman Urkay, adaylığı konusunda şunları söyledi: "Denizlispor büyük travma yaşıyor. Sportif başarısızlık, ağır borç yükü, transfer yasağı, puan silme olasılığının yüksekliği, sahipsizlik gibi etkenler kulübü felç etti. Bu koşullarda Denizlispor'a başkan olmak büyük mantıksızlık. Mantığım kesinlikle başkan olmayı istemiyor. Ancak, gönül bağım var. Gönül bağı, mantığımın önüne geçiyor."

Mevcut delege yapısı nedeniyle kimsenin 'adayım' diye ortaya çıkamayacağını iddia eden Süleyman Urkay, şöyle devam etti: "Denizlispor yoğun bakımda, can derdinde. Kulübü kimseye muhtaç etmemek için ekibimle ile birlikte adayım. Kimseden de 5 kuruş istemeyeceğim. İyi bir planlama ve sistem kurup, zor olanı başarmaya varım. Artık bu saatten sonra benim söyleyeceğim başka söz kalmadı. Kentin ileri gelenleri karar verecek."

Bu arada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Urkay'ın adaylığına yeşil ışık yakmaması halinde liste oluşturulmasına öncülük edebileceği idddia edildi.