Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın sporcularla masa tenisi, tenis ve badminton oynadığı Raket Sporları Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Ücretsiz olarak düzenlediği raket sporları kurslarına katılan kursiyerler için turnuva düzenledi. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği Raket Sporları Turnuvası, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sentetik Buz Pisti alanındaki spor tesislerinde gerçekleştirildi.

Turnuvanın açılışını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7'den 70'e herkesin her istediği sporu yapabilmesi için tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi. Başkan Zolan, "Spor anlamında yapmış olduğumuz çağrıları kabul eden ve bu etkinliklere katılan kursiyerlerimize teşekkür ediyorum. Spor bir yaşam biçimi ve hayatın ta kendisidir. Spor yapan kişinin kazandığı çok şey vardır. Spor yapan kişi ekip ruhu kazanır, disiplin kazanır, sağlıklı vücut, sağlıklı ruh kazanır, arkadaş kazanır. Onun ötesinde kaybettiğinde ayağa kalkmasını bilir ve başarmayı öğrenir. Hayatımızda var olan her şey sporda da vardır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 25'in üzerinde branşta eğitim veriyoruz. İstiyoruz ki her vatandaşımız, her gencimiz hangi sporu yapmak istiyorsa bahanesi olmadan istediği sporu yapabilsin. Biz imkanlar sunalım ve vatandaşlarımız bu imkanlardan faydalansın istedik" diye konuştu. Tenis, masa tenisi ve badminton eğitimlerinin verildiği raket sporları  kurslarına 1.300 kişinin katıldığını kaydeden Başkan Zolan, kurslara ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti. 

Konuşmanın ardından Başkan Zolan turnuvayı başlattı. Bir süre müsabakaları izleyen Başkan Zolan'ın sporcularla yaptığı maçlar renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Zolan ayrıca çekilen kura ile belirlenen 10 kişiye çeşitli hediyeler verdi.