Trabzon'da 9-13 Ağustos tarihleri arasında yapılan Gençler Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılan Fatma Sena Tekeli, 42 kiloda Türkiye ikinciliğinin sahibi oldu. Şampiyon sporcuya bir ödül de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan geldi.
Bir çok branşta turnuva ve şampiyonalarda ulusal ve uluslararası derece elde etmeye devam eden Denizli Büyükşehir Belediyespor  Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi. 9-13 Ağustos tarihleri arasında Trabzon Yomra'da yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası'na 10 sporcu ile katılan Belediyesporlu tekvandocular  şampiyonadan başarılı sonuçlarla döndü. Bayanlar kategorisinde mindere çıkan 42 kiloda Fatma Sena Tekeli kategorisinde Türkiye ikinciliğinin sahibi oldu. Şampiyon sporcu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette  Genel Sekreter Yardımcısı  Mustafa Gökoğlan, Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcıları Akın Çelik ve Mehmet Teke, yönetim kurulu üyeleri, sporcu Fatma Sena Tekeli ve antrenörü Rahmi Özer katıldı. 

Sporcunun elde ettiği başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sporun her branşında başarılı olmak için çaba harcadıklarını ve spor yapan gençlere ve çocuklara destek olmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Zolan, "Fatma kızımız Trabzon'da Denizlimizi gururla temsil etti. Elde ettiği başarı ile gurur duyduk. Kendisinden bundan sonraki şampiyonalarda daha başarılı sonuçlar bekliyoruz. Sporcunun başarısında emeği geçen antrenörleri, kulüp yönetimini ve sporcunun ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi. Konuşmaların ardından Başkan Zolan, madalyalı sporcuya çeşitli hediyeler verdi.