Tekden Denizlispor, amatör kulüplerin desteklenmesi için adım atarak BAL Ligi baraj maçının Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacağını açıkladı. 
Tekden Denizlispor, Denizli’de futbola sahip çıkılması ve desteklenmesi için Amatör kulüplerin bazı maçlarını kendi stadında oynatma kararı aldı. Pazar günü Adana Demirspor ile oynanacak olan maçın Cumartesi Saat 16.00'ya alınmasının ardından devreye giren yeşil-siyahlı yönetim BAL Ligi baraj maçının Denizli Atatürk Stadı’nda oynanmasına izin verdi. 
Her zaman amatör kulüplere destek verdiklerini kaydeden Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Denizlide yapılan sporları desteklemek adına tüm kulüplerimizle iletişim içerisindeyiz. Bu amaca hizmet etmek için de, bu hafta sonu Pazar günü Denizli Atatürk Stadını Sarayköyspor ile Tavas Birlikspor’un BAL Ligi baraj maçına açtık. Amatör profesyonel diye ayırt etmeden şehrimizin kulüplerini sportif açıdan gelişmesi için ayrı ayrı desteklemeli ve sahip çıkmalıyız" dedi.
Öte yandan yeşil-siyahlıların hafta sonu Adana Demirspor ile oynayacağı maçın bilet fiyatlarının kale arkası 2 TL, maraton 4 TL ve kapalı tribün 8 TL olduğu açıklandı.