Tekden Denizlispor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Adanaspor’u deplasmanda 3-1 yenerek hem 3 puanın sahibi olurken, hem de moral buldu. 
PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Tekden Denizlispor, iyi futbolunu 3 puanla süsledi. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşmasında yeşil-siyahlı ekip 3 puanı 3 golle alırken, özellikle yeni transferlerin takıma büyük katkı sağladığı görüldü. Sezonun ikinci yarısında takıma katılan Yordanov’un attığı ve attırdığı gollerle yıldızlaştığı maçta Kahe de iyi futboluyla göz doldurdu. 
Aldığı 3 puanla puanının 28’e çıkaran yeşil-siyahlı ekip, ligde de 12. sıraya kadar yükseldi. Her geçen hafta daha iyi futbol oynadıklarını belirten Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "İkinci yarıda her maç üstüne koyarak futbol oynuyoruz. Oyuncularım bu maçın bilincinde sahaya çıktılar. Deplasmandan 3 puanla ve 3 golle dönmek, şu an itibariyle rakibiniz olan bir takıma karşı inanılmaz bir avantaj sağladı bizim için. Bundan sonraki haftalarda da 3 puanları alarak hem alt sıralardan uzaklaşmak hem de moral kazanmak istiyoruz" dedi.
Öte yandan Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, maç sonu soyunma odasına giderek futbolcularını kutladı. Maç primini de 7 bin 500 TL’ye çıkaran Özsoy, bu takımın her şeyi hak ettiğinin söyledi.