Tekden Denizlispor’da alınan farklı Bucaspor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanırken, maç öncesi bilet paralarına getirilen icra da canları sıktı. 
PTT 1. Lig ekibi Tekden Denizlispor’da zor günler yaşanıyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadele veren yeşil-siyahlılar evinde Bucaspor’a 4-0 yenilmesi moralleri iyice bozdu. Maç öncesi bilet paralarına getirilen icra da yönetimin canını sıktı. Bucaspor karşısında alınan farklı mağlubiyetin savunulacak bir tarafı olmadığını belirten Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, “Denizlispor bir türlü rahat edemiyor. Teknik heyet ve futbolcular bunun önlemini alacaklardır. Ligin devre arası süper ligdeki gibi uzun değildi. Hem takımı hazırladık hem de transferler yapmaya çalıştık. Yepyeni bir takım oluşturduk” dedi.
Maçın başlamasına yarım saat kala icra ile uğraştıklarını kaydeden Özsoy, “Maçın başlamasına yarım saat kala bilet gişesine iki bayan bir erkeğin geldiğini söylediler. Koşarak gittim. Gittiğimde gelenlere kim olduğunu sordum. İcra memuruyuz dediler. Kimliğinizi görebilir miyim dediğimde göstermediler. Nüfus cüzdanlarını gösterdiler. Bu olaylar çok şık değil. Alacaklı her zaman alacaklıdır, saygımız sonsuz. Ancak bu işinde bir zamanı bir zemini var. Denizlispor’a yazık oluyor, rezil oluyoruz. Moral bozuyor, maça motive olamıyoruz” diye konuştu.
Denizlispor’a bağlılığını ve sevgisini de ifade eden Özsoy, “Hadi diyelim biz bir hata yaptık, yanlış bir iş yaptık diyelim. Şuna herkes emin olsun ki Denizlispor’a zarar vereceğime inandığım an bir dakika bile durmam. Bundan önceki dönemde, geldiğimde takımı lider olarak bıraktım. Bu kez yine geldik ve 4 puanla takımı aldık. Yine Denizlispor’u ayağa kaldıralım diye gece gündüz uğraşıyoruz. Biz bu takımı devralırken çok iyi bir durumda almadık. Ben ve yönetim kurulum mümkün olduğu kadar bu zor durumdan takımımızı kurtarmaya çalıştık. Göreve geldikten sonra onlarca kriz çıktı biz bu krizlere rağmen en iyi şekilde yönettik” şeklinde konuştu.