Tekden Denizlispor’da yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa Hasan Kıbrıslıoğlu seçildi. 
PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor'da başkan Mehmet Özsoy’un istifasının ardından yapılan olağanüstü kongrede başkanlık için sadece Hasan Kıbrıslıoğlu başvuru yaptı. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılan kongreye Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Pekdemir, Hasan Kıbrıslıoğlu, eski başkanlar ve delegeler katıldı. Faaliyet raporunun okunmasının ardından geçmiş yönetim ibra edilirken, kongrenin divan başkanlığını Abdülkadir Uslu yaptı.
Yapılan kongrede sayılan oyların tamamını alan Hasan Kıbrıslıoğlu, Tekden Denizlispor’un yeni başkan oldu. Ardından bir konuşma yapan başkan Kıbrıslıoğlu, "Denizlispor büyük bir camiadır. Bugün bunu bir kez daha gördük. Eski başkanından birçok delegesine kadar herkes burada yeşil-siyah için toplandı. Bizleri seçen herkese teşekkür ederim. İlk olarak yönetim olarak toplanıp gerekli çalışmalar için işe başlayacağız. Mali disipline büyük önem vereceğiz. Takımımıza iyi oyuncular kazandırarak ligde de iyi bir yerlere gelmek istiyoruz. Denizlispor için hayırlı olsun’’ dedi.
Tekden Denizlispor’un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 
"Hasan Kıbrıslıoğlu, Turgay Mersin, Turan Özen, Alihan Urhan, Hasan Turhan, Mustafa Üstek, Bilal Gören, Halil Arıcı, Hikmet Çelikkol, Ekrem Ateş, Coşkun Caner, İlker Kömürcüoğlu, Ali Yaman.’’