Tekden Denizlispor, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) 350 bin TL yatırarak transfer yasağını kaldırmasının ardından anlaştığı futbolculara imza attıracak. 
PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor, ligin ikinci yarısına 1 puanla başlarken, yönetim de takımı güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Geçmişte takımda oynayan futbolculardan dolayı TFF’nin transfer yasağı koyduğu yeşil-siyahlılarda, yönetim geçen hafta 500 bin TL yatırmıştı. Ardından gelen 350 bin TL’lik transfer yasağı için de kaynak oluşturan yönetim, parayı bugün yatırarak yasağı kaldıracak. 
Transfer yasağının kalkmasının ardından Mustafa Keçeli, Oktay Pop ve kaleci Kazım'a imza attıracak olan Tekden Denizlispor, ayrıca Real Zaragoza takımında oynayan Arjantin’li Franco Zuculini, Kayseri Erciyesspor’lu Volkan Okumak ve Kahramanmaraşsporlu İrfan Başaran’la da görüşmelerini sürdürüyor.
Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Temasta olduğumuz futbolcular var. Transfer yasağının kalkmasının ardından oyunculara imza attıracağız. İkinci yarı daha da iyi bir takımımız olacak. Ben takımıma güveniyorum" dedi.