Tekden Denizlispor, baştan sonra üstün oynadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından 3 puan alamamanın üzüntüsünü yaşıyor. 
PTT 1. Lig’de ikinci yarının ilk maçında evinde Gaziantep BŞB’yi ağırlayan ve ilk dakikadan itibaren rakibe baskı uygulayan yeşil siyahlı ekip, kontrataktan yediği golün ardından da üstün oynamaya devam etti. Rakip kalede arka arkaya pozisyonlar yakalayan ancak bir türlü istediği golü bulamayan Tekden Denizlispor sonradan oyuna giren oyuncusu Barış’ın attığı golle beraberliği yakaladı ve maçtan da 1 puanla ayrıldı. 
Futbolcular maçtan sonra, iyi oynadıkları karşılaşmadan 1 puanla ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, Teknik Direktör Özcan Bizati umutlu konuştu. Lige verilen arayı kendileri açısından iyi değerlendirdiklerini ifade eden Bizati, "İkinci yarıya galibiyetle başlamak istedik. Futbolcularım yediği gole rağmen çok çalıştılar. Biz bundan sonra daha iyi oynayacağız. Biz hem zevk alan hem de zevk veren bir futbol oynayacağız. Transfere ihtiyacımız var. Transferlerin de bu hafta içinde biteceğini ve takıma katılacağını düşünüyorum. Önümüzdeki haftalar daha iyi olacak" dedi.