Tekden Denizlispor, ligde geride kalan 21 haftada evinde sadece 1 galibiyet alırken, tam 19 haftadır evinde maç kazanamamanın sıkıntısını yaşıyor. 
PTT 1. Lig’de mücadele eden Tekden Denizlispor, son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla alt sıralarda kendine yer bulurken, özellikle kendi evinde aldığı başarısız sonuçlar dikkat çekiyor. Ligde geride kalan 21 haftada evinde 10 maça çıkan yeşil-siyahlı ekip bu karşılaşmalardan sadece 1 karşılaşmayı kazanabildi. Ligin ikinci haftasında evinde 1461 Trabzon’u yenen Tekden Denizlispor, bu karşılaşmadan sonra çıktığı 9 iç saha maçında ise 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Evinde sadece 7 puan toplayabilen yeşil-siyahlılar, attığı 7 gole karşılık yediği 17 golle de kötü bir performans çizdi.
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, iç saha maçlarından mutlaka 3 puan almaları gerektiğini belirterek, "İç sahada şanssızlıklar yaşıyoruz. Bir türlü 3 puana uzanamadık. Evimizde alacağımız 3 puanlar bizi çok rahatlatacaktır. Bu hafta oynayacağımız Balıkesirspor maçından 3 puanla ayrılarak bir başlangıç yapabiliriz" dedi.