Karşılaşma öncesi Denizli Büyükşehir Belediye başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen her iki takım kaptanı ve hakemlere çiçek vererek başarılar dilediler. Maçı yöneten hakem " maçın ilk düdüğünü çalıyordum taki Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gelene kadar. Osman Zolan sahaya girdi ve bize ve her iki takımada maç başlamadan önce hediyeler ikram etti" dedi.


Karşılaşmanın ilk yarısı başa baş geçti karşılıklı ataklar izlendi. İkinci yarıda daha etkili olan Demirten Yeşilköyspor karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Karşılaşmayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Demirten Yeşilköyspor Kulübü Başkanı Ekrem Civan, Başkan Yardımcısı Abdullah Şan, Yönetici Murat Demirten, Denizlispor Kulübü Basın Sözcüsü Ferhat Demirten, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen amatör futbol takımı yöneticileri, antrenörleri ve çok sayıda taraftar karşılaşmayı takip etti.


Karşılaşma bitiminde büyük sevinç yaşayan Demirten Yeşilköyspor’lü futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler Atatürk stadı ortasında toplanarak galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. Futbolcular Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya’yı havaya atarak sevinç gösterisinde bulundular. Daha sonra karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlarına giderek sevinçlerini onlarla da paylaştılar. Bölgesel Amatör Ligde kalma sevincini soyunma odasında da devam ettiren futbolcu, teknik heyet ve yönetim kurulu üyeleri bir yıl içerisinde verilen emeğin karşılığını almanın haklı gururunu yaşadılar.