Tekden Denizlispor, bu sezon evinde oynadığı son maç olan Adana Demirspor maçından 3-1 galip ayrılarak taraftarını mutlu etti. 
PTT 1. Lig’in bitimine 2 hafta kala evinde son maçına çıkan Tekden Denizlispor, ilk yarıda geriye düştüğü maçta Adana Demirspor’u 3-1 mağlup etti. Alınan galibiyetin ardından ligde üst sıralara iyice tırmanan yeşil-siyahlı ekipte morallerin iyi olduğu belirtildi. Son hafta deplasmanda Boluspor’a konuk olacak olan Tekden Denizlispor’un bu maça da as kadrosuyla çıkacağı öğrenildi.
Son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini ifade eden Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Taraftarımızın önünde galip gelmek güzel bir duygu. Bence çok başarılı bir sezon geçirdik. Çok daha iyisini yapabilirdik. Sezon başı ya da devre arası kampı iyi geçirmiş olunsaydı şu anda çok daha iyi bir yerde bitirebilirdik. İlk başlarda kayıplar yaşamasak daha iyi noktada olacaktık. Ben oyuncularımı kutluyorum. Bizim için lig bitmedi. Bolu maçına aynı ciddiyetle hazırlanacağız. Kazanırız kaybederiz ama adam gibi oynayacağız" dedi.