Denizli Belediyesi’nin Genç Denizli Projesi kapsamında bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Streetball Turnuvası final maçları ile sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın final karşılaşmalarını Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da izledi.

İncilipınar Parkı’nda gerçekleştirilen ve 3 gün süren turnuvanın final maçlarının başlangıcını hava atışı ile Başkan Zolan yaptı. Karşılaşmalar sonunda dereceye giren takımlara kupalarını ve ödüllerini veren Başkan Zolan, “Bu yıl birincisini düzenlediğimiz turnuvaya gösterdiğiniz ilgi için tüm katılımcılara teşekkürlerimi iletiyorum. Amacımız turnuvayı gelecek yıllara da taşımak. Final maçları oldukça heyecanlıydı. Aranızda olmak benim için büyük keyif. Basketbol gibi kendine has güzelliği olan bu sporun daha da yaygınlaşması için hemen hemen her mahallemize semt sahaları yaptık. Umut ediyorum ki bu spora gönül vermiş başarı elde eden gençlerimizin sayısı o sahalar sayesinde artar. Bu organizasyonda sporun eğlence ile birleştirilmesi ise bir başka güzellik. En kısa sürede yine böylesi bir organizasyonda buluşmak dileğiyle katılımınız için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.


‘Takımını Kur Turnuvaya Katıl’ sloganıyla Genç Denizli tarafından organizasyonu gerçekleşen turnuvaya 10’u bayan takımı olmak üzere toplam 78 takım katılırken toplam 5 kategori de kıyasıya bir mücadele sergilendi. Karşılaşmalar sonunda dereceye giren sporcular kupalarını ve ödüllerini Başkan Zolan’ın elinden aldı.