Çatal Çeşme Oda Tiyatrosunda yapılan seminere Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, TÜFAD Denizli Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Fil, Profesyonel futbol Takımı Teknik Direktörü Ali Yalçın, Kaleci Antrenörü Mehmet Zaman, Yardımcı Antrenörü Memiş Sarıçam, Denizlispor Alt Yapı Koordinatörü Kudret Iştın, Denizli Telekomspor Onursal Başkanı ve Denizli Telekom Müdürü Osman Karataş , Denizlispor Alt Yapı Antrenörleri, Osman Kıraç, Aydın Dizman, Engin Aydın, Yücel Can, Mustafa Karakaya, Denizlispor’un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Ali Taşevli, Denizlisporlu futbolcular ile alt yapı ve akademi liglerinde yer alan sporcuların aileleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Altyapıdan Sorumumlu Asbaşkanı Ali Taşevli, “Aslan parçalarınız güvenilir ellerde ve biz bu aslanlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Altyapımızdaki tesislerimizin yenilenmesinde bizlere yardımcı olan sponsor firmalarımıza ve sporcu velilerimize çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz çok daha kaliteli futbolcu yetiştirmek ve bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye söyleyerek konuşmasını bitirdi.
Daha sonra Uz. Dr Devrim Şükrü Ayral, Psikolog Dr. Kemal Tuncer, Diyetisyen Ayşe Geylanlı ve Rehber Danışmanı Pelin Ekiz tarafından futbolculara ve ailelere bilgilendirme semineri verdi.
Uzmanların bilgilendirme konuşmalarının ardından kapanış konuşmasını Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk yaptı. Şavluk yaptığı konuşmada “ Denizlispor olarak hem maddi hem manevi olarak zor günler geçiriyoruz. Geldiğimizden itibaren ciddi anlamda uğraştığımız şey, Denizlispor ‘da istikrar ve kurumsallaşmanın oturması açısından bir çabaydı. Bugün beni çok duygulandıran şey, Kudret Hocamızın bu yokluklar içerisinde ve teşekkürü hak eden sponsorlarımızın vesilesiyle çocuklarımıza rahat bir çalışma ortamı hazırlamış olmaları. Kendilerine özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Denizlispor kamu hizmetinin görüldüğü bir yer. Biz burada sorumluluk bilinciyle hareket etmediğimiz sürece başarıya ulaşamayacağız. İnşallah bu zor günleri ilerde biz nasıl zor günler yaşadık diye hatırlarız. İnşallah Denizlispor eski şaşalı günlerine geri döner” dedi.
Seminer daha sonra toplu halde çekilen fotoğraflarla sona erdi.