Spor Toto 2. Lig'inden Bank Asya 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği play-off maçlarının kuraları Denizli’de çekildi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)'nden düzenlenen kura çekimine TFF Müsabaka Operasyon Müdürü Ufuk Şepik, TFF 2. Lig Kırımızı Grup Profesyonel Kurul Üyesi Tanju Beştaş kulüp temsilcileri katıldı. Şepik, toplantıda yaptığı açıklamada, “Türk futbol tarihinde bir ilki yaşıyoruz. Bir profesyonel futbolumuz var. Biz bu kurulumuzda kulüplerimizle birlikte kulüp başkanlarımızla birlikte kuraları çekeceğiz.” dedi.
23 Mayıs tarihlerinde Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak play-off maçlarında, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu'nu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren Balıkesirspor, Bozüyükspor, Bugsaşspor ve Turgutluspor, ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incileri Bandırmaspor, Adana Demirspor, Fethiyespor ve Kızılcahamamspor A.Ş. mücadele edecek.
Müsabakalarda eşitliğin sürmesi halinde kazanan takım seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek. Normal sezonda görülen sarı veya kırmız kartlar play-off'ta geçerli olmayacak. Eleme usulü ile oynanacak play-off maçları sonucunda 31 Mayıs Perşembe günü yapılacak finali kazanan ekip, Bank Asya 1. Lig'e yükselecek.
Play-off maçlarını değerlendiren Turgutluspor'un oyuncu teknik direktörü Yusuf Şimşek, “Yorucu bir sezondan çıktık hedefimiz play-offa kalmaktı bunu başardık. Artık hedefimiz play-off hedefimiz önemli olan ilk Fethiye maçı. Buraya gelen bütün takımlar iddialı biz de çok iddialıyız.” diye konuştu.
Kızılcahamamspor A.Ş. Genel Müdürü Tuna Akkuş ise kuraların çok önemli olduğunu ifade ederek, “Bizim sonuçta hedeflerimiz var. Sezona başlarken Bank Asya 1. Lig hedefi koymuştuk. Bozöyüksporla oynayacağız. İnşaallah buradan takım ve camia olarak Bank Asya’ya çıkmış olarak döneceğiz.” şeklinde konuştu.
2011-2012 sezonu Spor Toto 2. Lig play-off maç takvimi şöyle:
    23 Mayıs Çarşamba
    17.00 Bugsaş-Bandırmaspor
    20.30 Adanademirspor-Balıkesirspor

    24 Mayıs Perşembe:
    17.00 Bozöyükspor-Kızılcahamamspor
    20.30 Fethiyespor-Turgutluspor

    27 Mayıs Pazar:
    19.00 Yarı final karşılaşması (Çarşamba gününün galipleri)

    28 Mayıs Pazartesi
    19.00 Yarı final karşılaşması (Perşembe gününün galipleri)

    31 Mayıs Perşembe:
    19.00 Final