Pamukkale Belediyesi tarafından ilki Haziran ayında yapılan ‘Pamukkale’de Futbol Şöleni’nin ikincisi tamamlandı. 30 Ekim’de 45 mahalleden 64 takımın katılımı ile başlayan Pamukkale’de 2. Futbol Şöleni Sonbahar 2015 Halı saha Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının ardından 2 eleme turuyla 5 takım final grubuna yükseldi. Tek devreli lig usulüne göre yapılan final grubu maçlarının son gününde yapılan 2 maçta adeta nefesler kesildi.
Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan 10 sahada toplam 169 müsabaka yapıldı. Final grubunun son haftasındaki maçlarda heyecan oldukça yüksek oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de izlediği müsabakaları Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Türkay Gözlükaya, Veli Demir ve Adnan Kaya ile birlikte meclis üyeleri Turgut Özkan ve İbrahim Çelebioğlu, Milli Eğitim Pamukkale İlçe Müdürü Reşat Erdoğan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş da takip etti
Sporseverlerin de büyük ilgi gösterdiği final grubu maçları sonunda ödül töreni düzenledi.Turnuvada dördüncü olan Gözlerspor’un madalyalarını Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya ve meclis üyesi İbrahim Çelebioğlu verdi. Turnuvada üçüncü olan Mehmetcikspor’un kupa ve madalyalarını Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Veli Demir ve meclis üyesi Turgut Özkan verirken, turnuvada şampiyonluğu averajla kaybeden Uzunpınarspor’un kupa ve madalyalarını da Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Adnan Kaya verdi. 63 takımı geride bırakarak mutlu sona ulaşan Develispor’un kupa ve madalyaları ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin verdi.
Büyük coşkunun yaşandığı ödül töreninde konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bu turnuvayı ikinci kez düzenledik. 45 mahalleden 64 takım bu turnuvaya katıldı. Belediyemiz tarafından yapılan 10 halı sahada maçlar oynandı. 169 maçta takımlar büyük heyecan yaşadı. Bizim bu turnuvadaki amacımız mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak. Bunu başardığımızı görmek güzel. Turnuvamız bundan sonra ilkbahar ve sonbahar olmak üzere yılda iki kez gerçekleşecek. Şimdiden 2016 yılının Nisan ya da Mayıs ayında 3. turnuvayı yapacağız. Yine bu şölene katılımın yüksek olmasınıbekliyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ediyor,dereceye giren takımları ve şampiyon olan Develispor’u kutluyorum” dedi.