Türkiye Basketbol 2. Ligi 7. hafta maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 84-61 mağlup eden Sinpaş Denizli Basket'te başantrenör Okan Çevik, oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi. 
Türkiye Basketbol 2. Ligi 7. hafta maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 84-61 mağlup eden Sinpaş Denizli Basket'te başantrenör Okan Çevik, değerlendirmelerde bulundu. Önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Çevik, "Çok iyi bir basketbol oynadığımızı söyleyemem. Tempoyu yakaladığımız dönemlerde iyi basketbol oynasak bile genel olarak oynadığımız basketboldan memnun değilim. Çalışmalarımız doğrultusunda her ne kadar bu hafta biraz yüklemeler yaptık ve takım maça yorgun çıkmış olsa da sonuçta daha iyi basketbol oynamamız gerekiyordu. Rakip takımı tebrik ediyorum çünkü bir deplasman hazırlığı açısından gerçekten çok iyi hazırlanmışlar. Belirli stratejilerini çok iyi kurmuşlar ama biz de doğal olarak gücümüz doğrultusunda maçı kazanmayı bildik. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne başarılar diliyorum" dedi.
Sinpaş Denizli Basket’in genç oyuncularından Mustafa Tuğrul ise şunları söyledi:
"Maça 7-0’la iyi başlamıştık ama daha sonrasında rakibimiz maçı domine etti. Soyunma odasında 60 sayının altında yeme hedefini koymuştuk. Nitekim bunu başardık diyebilirim fakat kötü bir maç geçti bizim açımızdan. Maça gelen bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Rakip takıma da geride kalan maçlarında başarılar diliyorum."