Denizli Gençlik Spor Kulübü yaz okulları kayıtları başladı. Yüzme, futbol, basketbol, boks ve taekwando branşlarında kayıtların başladığını belirten kulüp Başkanı Nevruz akan “Şimdi spor zamanı” diyerek herkesi spor yapmaya davet etti.

Denizli Gençlik Spor Kulübü tarafından yaz okullarında faaliyet gösterecek olan branşlar açıklandı. Yüzme, futbol,basketbol, boks ve teakvendo branşlarında yaz okulu kayıtlarına başladıklarını belirten Denizli Gençlik spor kulübü başkanı nevruz akan yaz okullarında her yaştan sporcu kaydı yaptıklarını söyledi.

DEDE TORUN HAVUZA
Yaz okullarının en gözde branşı olan yüzme sporuna her kesimin katılmasını isteyen Nevruz Akan dede ve torunların birlikte havuza gelmesini istedi. Yüzme bilmeyen herkesi yüzme öğreteceklerinin altını çizen Akan “Denizli Gençlik Spor Kulübü olarak Gümüşler Atatürk Yüzme Havuzunda, tecrübeli antrenörlerin himayesinde ve sağlıklı koşullarda yüzme yaz kursunu düzenliyoruz. Kayıtlarımız hızla devam ediyor. Öncelikli hedefimizi ilimizde yüzme bilmeyen herkese yüzme öğretmektir. Ayrıca hem sağlık, hem spor olarak büyük yarar sağlayan yüzme sporuna küçük yaştan başlaması için ailelerin teşviki ile tüm çocuklarımızı havuzlarımıza bekliyoruz. Miniklerin hem eğlenceli vakit geçirmesi hem de suyun sağlığı ile tanışması için torunlarımızı dedeleri ile birlikte havuza bekliyoruz.  Büyüklerinin teşviki ile havuza gelecek olan çocuklarımızın suyu daha çok seveceği ve başarılı yüzücü olacağına inanıyorum” dedi.

YENİ YILDIZLAR KEŞFEDECEĞİZ
Gençlik Spor Kulübünün en önemli hedefinin her branşta alt yapıya önem vermesi olduğunu belirten Başkan Nevruz Akan futbol yaz okulunda da yeni yıldızlar keşfetmek için futbol seven herkese kapılarının açık olduğunu belirterek “ En büyük hedefimiz olan altyapının kurulması gelişmesini uygulayacağımız en iyi branşlardan olan futbolda çalışmalara başlıyoruz. Futbol yaz okulumuzda yeni yıldızlar yetiştirmek ve çocuklarımız centilmenlik ve dostluk için futbol hayatına başlamasına yardımcı olacağız. Yeni yıldızların yetişmesi için yeni sezonda kuracağımız takımımız ile altyapı sağlam şampiyonluk heyecanını yaşatacağımız bir yaz okulu hazırlıyoruz. Denizli Belediyesi’nin ilimize kazandırdığı ve Türkiye’nin en iyi sahalarından olan Akkonak stadında çalışmalarımız sağlıklı ortamda gerçekleşecek” dedi.

ÇOCUKLARIMIZI SPORA YÖNLENDİRELİM
Yaz okulu branşları içinde basketbol, boks ve taekwendo da olduğunu belirten Başkan Nevruz Akan “Basketbol, boks ve taekwendo branşında da yeni sporcular yetiştirmek  ve ilimizin bu branşlardaki başarısına başarı katmak için spor severleri yaz okullarımıza bekliyoruz. Yaz okulu branşlarındaki çalışmalarımız programlarımız için www.denizligencliksporkulubu.com  adresini yayına hazırladık. Bize ulaşmak isteyen ve bilgi almak isteyen spor severlerin internet sitemize girmelerini tavsiye ediyorum. Yaz aylarında okulların tatil edilmesi ile çocuklarımız spora yönelmeli. Geleceği sağlıklı, spor ahlakı ile yetişen  çocuklarımızın topluma, ailelerine ve kendilerine faydalı olması için mutlaka sporun içinde olmaları gerekir. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları ve kötü alışkanlıklardan korumak için çocuklarımız spor yapmalı. Velilerimizin çocuklarını küçük yaştan spora teşvik etmelerini tavsiye ediyoruz ve kulübümüz tarafından düzenlenen yaz okullarına davet ediyoruz” şeklinde konuştu