Amatör halı saha oyuncularına profesyonel olma heyecanı sunan ve onları birer efsane haline getiren halı saha ligi Rakipbul Ligi’nin 2013 sezonu Türkiye Finalleri ile son buluyor. Finallerde Denizli’yi “Show Time” ekibi temsil edecek.
Yıl boyunca 12 ilde, yaklaşık 80 bin halı saha oyuncusundan oluşan 7 bin 200 takımın, toplam 18 bin maçlık müthiş mücadelesine sahne olan iddaaRakipbul Ligi, 2013 sezonunu final serisiyle kapatıyor. 10-12 Ocak tarihlerinde Antalya’da oynanacak olan iddaaRakipbul Türkiye Finalleri ile Türkiye’nin en iyi halı saha takımının belirleneceği organizasyona, 29 Aralık’ta sonlanan 2013 yılı 12 il şampiyonu takımlar katılacak. Antalya Kültür Merkezinde 10 Ocak saat 17.30’da gerçekleşecek kura çekimi sonrası gruplara ayrılacak olan il şampiyonları, 2 gün boyunca Türkiye’nin en iyisi olmak için Park Antalya Spor Tesisleri’nde oynanacak finallerde kıyasıya bir mücadele verecekler.

GÜÇLÜ KADROSU İLE FAVORİ

Kadrosunda Cüneyt Dev, Tolga Küçük, Ali Taşkın gibi önemli isimleri barındıran ''Show Time'' ekibi gözünü Türkiye finallerine dikti. Burada elde edilecek şampiyonluk Denizli’yi MiniEuro 2014 Avrupa Halı Saha Şampiyonasına götürecek. Takım finallere çok iyi hazırlandıklarını ve turnuvanın sürprizi değil, çekinilen takımı olduklarını belirterek, MiniEuro 2014 kupası biletini Denizli’ye getireceklerine inandıklarını söylediler.

ALTIN AYAKLAR BU TURNUVADA

Açılış sezonu şampiyonu olan Ottoman Altın Ayaklar takımının önemli oyuncularından Süleyman Youla, Levent Kartop, Abbas Tosun turnuvaya ayrı bir renk katarak geçen sezon Denizli’yi yarı finale taşıyan altın ayaklar olarak tarihe geçtiler.

KUPA İTALYA’DAN

iddaaRakipbul Ligi’nin 2013 Türkiye Şampiyonu olacak takımın kaldıracağı kupa, İtalya’nın Bologna kentinde özel üretilirken tasarımı, 10 kiloluk ağırlığı ve ihtişamıyla dikkatleri çeken ve üzerindeki melek figürleriyle “Futbol Tanrıları” adını alan kupa, 2014 yılının ilk günlerinde Antalya’ya getirilerek sergilenmeye başladı.

ŞAMPİYON AVRUPA YOLCUSU

Şampiyon takım, özel tasarımlı kupanın yanı sıra Avrupa Halı Saha Federasyonu tarafından düzenlenen ve 41 ülkenin katılımıyla gerçekleşen miniEuro 2014 Avrupa Halı Saha Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. 2014 yılında Polonya veya Almanya’nın ev sahipliğini üstleneceği şampiyonada Türkiye Şampiyonu Ekip, diğer ülke şampiyonlarına karşı Avrupa Şampiyonluğu için mücadele verecek.