Kulüp Başkanımız Mustafa Şavluk, Basın Sözcümüz Ferhat Demirten, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Mehmet Salta, AR-GE’ den sorum Asbaşkanımız Hakkı Pekdemir, Teknik Direktörümüz Koray Palaz ve futbolcularımız Cankurtaran’da bulunan Çamlı Tepe Restaurant’ın davetlisi oldu.
Verilen davetten memnuniyetini dile getiren Kulüp Başkanımız Mustafa Şavluk “Böylesine güzel firmalarımızın takımımızı sahip çıkmaları bizleri çok mutlu ediyor. Kritik bir döneme geldiğimiz şu günlerde herkesin kenetlendiğini ve nefeslerini Denizlispor için tuttuğunu görmek çok güzel bir duygu. Ben Denizlispor adına tertiplenen bu organizasyon için başta Çamlı Tepe Restaurant sahibi Sayın Ahmet Tetik’e takımımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.



Ahmet Tetik ise, “Çocukluğumun takımı olan Denizlispor’u işletmemde ağırlamaktan son derece mutluluk duydum. Beni kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ediyor, verdiğiniz lig mücadelesinde başarılar diliyorum” dedi

Basın Sözcümüz Ferhat Demirten “Doğayla iç içe olan ve böylesine güzel bir yerde takımımız için düzenlenen anlamlı davetten dolayı Sayın Ahmet Tetik’e çok teşekkür ediyorum. İnşallah katkıları bizde ekstra motivasyon olur ve hafta sonu yapacak olduğumuz Altınordu maçında bu bize galibiyet olarak döner” diye söyledi.

Yemeklerin ardından Yöneticilerimiz, Teknik Heyet ve Futbolcularımıza işletme çalışanları hep birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaret sona erdi.