PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, ligin son haftasında deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçına ilişkin "İnşallah Samsunspor maçını kazanıp ligde kaldığımızı tescilleyeceğiz" dedi.
Altıparmak, yaptığı açıklamada, ligin son maçının çok önemli olduğunu, iki takımın da kazanmak için mücadele edeceğini ifade etti.
Kazanan taraf olmak için sahada ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Altıparmak, şunları söyledi:
"İnşallah Samsunspor maçını kazanıp ligde kaldığımızı tescilleyeceğiz. Takım olarak inanılmaz bir form yakaladık. Son 5 maçtan 4'ünü kazandık. Ligin en formda ve en iyi takımıyız. Oyuncularımın oynadıkları iyi futbolu Samsunspor maçında da sürdüreceklerine inanıyorum. Samsunspor maçından alacağımız 3 puanla bu ligde kalacağız. Bütün çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Ligde herhangi bir puan hesabının içinde olmak istemiyoruz, kendi hesabımızı kendimiz göreceğiz."
 
Başkan Kıbrıslıoğlu'nun istifasının geri çekmesi

 
Altıparmak, Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu'nun önce istifa etmesinin, bir gün sonra da istifasını geri çekmesinin takımı olumsuz etkilemediğini belirterek, "Başkanımızın bizleri yalnız bırakmayacağını biliyorduk. Şu dönemde inanılmaz bir birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.  Bunu yakalamışken başkanımız da dahil hiç kimsenin böyle bir şey içinde olacağını düşünmemiştik ve öyle de oldu. Bu bizim için ayrı bir motivasyon oldu" diye konuştu.
Öte yandan yeşil siyahlılar, teknik direktör Altıparmak yönetiminde Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.