Denizli Belediyesi’nin, Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına kadınların ilgisi her geçen gün artıyor. Özellikle, spor yaparak sağlıklı yaşamak isteyen ve sporu bir yaşam biçimi haline getirmek isteyen kadınlar, kurslara yoğun ilgi gösteriyor.
Belediyede, düzenlenen kurslara katılan her kursiyere bir de eşofman hediye ediyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde devam eden kursa gelerek kadınlara eşofman hediye etti. Kadınlar eşofmanlarıyla güne spor yaparak başladı.
Sağlıklı ve planlı yaşamın sağlıklı beden ve beyinle gerçekleşeceğini bununda spor yapmaktan geçtiğini kaydeden Denizli Belediye Başkanı Zolan, ‘Özellikle hanım kardeşlerimizin spor yapmasına ayrı önem veriyoruz. Hayatımızın daha da kaliteli geçmesine katkı sağlamak için bu kursu düzenliyoruz. Nereye gitsek kadınlarımız bizlerden pilates kursu istiyor. Hanım kardeşlerimize spor yapacak imkanı sunmak bizim görevimizdir. Bizim bu projemizi başarıya ulaştıran sizlersiniz. Bir işe kadın eli değdiği zaman o işin başarısız olma ihtimali bulunmuyor. İnşallah bu bir yaşam biçimi haline gelecek ve yaşam boyu spor devam edecek. Ayrıca burada spor yaparak aynı zamanda yeni dostlular da ediniyorsunuz. Sağlığa kazandırdıkları ise apayrı bir güzelliktir. Ara vermeden bu spora devam etmenizi istiyoruz.’
Daha sonra Başkan Zolan, kursiyerlere eşofman hediye etti. Ardından salonu dolduran kadınlar eşofmanlarıyla pilatesle sabah sporunu yaptı. Bu arada, kursiyerler de gerek eşofman ve gerekse kurs için Başkan Zolan’a teşekkürlerini ifade etti.
Denizli Belediyesi’nin pilates kursu Albayrak Meydanı, Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ve İncilipınar Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 5 aydır devam ediyor ve buna ek olarak Fatih, Gökpınar, Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde de 1 ay önce başladı.