Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu turnuvayı yılda 2 kez yapmaya devam edeceğiz” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin büyük ilgi gören halı saha futbol turnuvası olan “Pamukkale ‘de Futbol Şöleni”nin üçüncüsü bu ay içinde yapılacak. “Pamukkale’de 3. Futbol Şöleni İlkbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası”nın kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle muhtarları ve sporcuların  katılımı ile Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleşti.

AMAÇ GENÇLERİ KAYNAŞTIRMAK

Kura çekiminde bir konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her yıl iki kez halı saha turnuvası düzenleyeceklerini hatırlatarak, “Biz sporun ve sporcunun yanındayız. Bu çerçevede tesisler yapıyoruz. Bununla birlikte 2015 yılında 2 kez düzenlediğimiz halı saha futbol turnuvamızın üçüncüsünü  Mayıs ayı içinde gerçekleştireceğiz. Kısa bir sürede 37 mahalleden 54 takım turnuvaya başvurdu. Bizim bu etkinlikte amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Ben ilk 2 turnuvada olduğu gibi bu şölenimizde de centilmence müsabakalar oynanmasını bekliyorum. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

ELEME USULÜ OYNANACK

Konuşmanın ardından  eleme usulü oynanacak olan müsabakaların ilk tur kura çekimi yapıldı. Mahalle muhtarları ve takım kaptanlarının bizzat gerçekleştirdiği kura çekiminde 54 takım eşleşti. Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan halı sahalarda oynanacak olan müsabakalarda normal süresi beraberlikle biten müsabakalarda tur atlayan takımı penaltılar belirleyecek. Turnuvanın hangi tarihte başlayacağı ve diğer tüm bilgiler www.pamukkale.bel.tr adresinden duyurulacak.

1. ELEME TURU    
PINARKENT GENÇLİKSPOR - AKTEPE MİNİBÜS SPOR
DEVELİ MADRİD - KURTLUCASPOR
ZEYTİNKÖY KARDEŞSPOR     - CANKURTARAN GENÇLİK
KARDEŞLERSPOR - GÖLEMEZLİ FC
GÜZELKÖY CİTY - HAYTABEYSPOR
İNCİLİPINAR KÜLTÜRSPOR - ÇELİKSPOR
GÜZELKÖYSPOR - TEKNİKSPOR
DOST FATİHGÜCÜ    - MUHALLEBİYESPOR
ÖRENSPOR    - UZUNPINAR GENÇLİKSPOR
AKKÖY ÇERKEZSPOR - KARAHAYITSPOR
TEKKEKÖYSPOR - YUNUS EMRESPOR
BATI TÜRKMENELİ    - ELDENİZLİ CİTY
İSTİKLAL GÜCÜSPOR - YÖRÜKGÜCÜSPOR
HAYTABEY İDMAN YURDU - YILDIZ KIRTASİYE DELİKTAŞ
PELİTLİBAĞSPOR - TRAKTÖRSPOR
ROMANSPOR - GÜZELPINARSPOR
AKTEPE TAVAS GENÇLİKSPOR - VETERAN MAKİNACILAR
KARAKOVASPOR - CUMHURİYET GENÇLİKSPOR
KORUCUKSPOR - KÜÇÜKDERESPOR
ASMALI CİTY - CERRAHİ HASTANESİSPOR
PINARSPOR - ŞİRİNLER FC
BOMCULARSPOR - SİVKARSPOR
REYHANİSPOR - KERVANSARAYSPOR
FETİHSPOR - AKSAÇLILARSPOR
CANKURTARANSPOR - KAVAKDİBİSPOR
PAMUKKALE FC - DTS SPOR
KAPLANLARSPOR - FİKİRTEPESPOR