PTT 1. Lig'de mücadele eden Tekden Denizlispor’da geçtiğimiz hafta 3 yöneticinin istifasının ardından, Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yönetime 3 ismin davet edileceğini söyledi. 
Tekden Denizlispor’da geçtiğimiz hafta yönetim kurulu üyeleri Uğur Bağbaşlıoğlu, Serkan Başbuğ ve Ali Sulayıcı istifa etmişti. Yaşanan istifaların ardından Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy’dan açıklama geldi. Yöneticilere şimdiye dek kulübe yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Özsoy, "Denizlispor’da yalnızlık ve mutsuzluk bir daha asla olmayacak. İstifa eden genç arkadaşlarımız Denizlispor sevdalılarıdır. Bundan sonraki iş yaşamlarında başarılar dilerim. Her şeyin başı sevmektir. Sevgi olmadığı takdirde insanı hayata bağlayan hiçbir neden olmaz. Kentimizi, insanlarımızı, Tekden Denizlispor’umuzu seviyoruz. Sevgi olmadığı takdirde yalnızlık ve mutsuzluk hayatın her köşesinde kendisini hissettirmektedir. Bundan sonra Denizlispor camiasının gereksiz polemiklere girme, kişisel kavgalar çıkarma gibi bir lüksü kalmamıştır. İyi günde ve kötü günde mutluluklarını ve acılarını paylaşabileceği dostlara ihtiyacımız var" dedi.
Özsoy, istifa eden üç yönetici yerine davet yoluyla yeni isimlerin alınacağını belirterek, "İstifa ile ilgili yönetim kurulu toplantısında karar defterinde kararımızı alıp, imzaya açacak ve resmi sitemizden yayınlayacağız. Gelecek sezon için şehrimizin büyükleriyle görüşmelerimizden sonra zorlu yolda cesurca yürüyecek, zafere giden zorlu yolda gerekli mücadeleyi verecek inançlı bir yönetim oluşturulacak. 7 yaşındaki çocuğumuzdan, 77 yaşındaki yaşlımıza kadar yeşil-siyah renklere gönül vermiş tüm insanlarımıza bunun sözünü veriyoruz" şeklinde konuştu.nç Denizli Kulübü’nün çeşitli gösterilerle halkın ve tiyatroseverlerin karşısına çıktığını kaydeden Yönetmen Ozan Özdemir, "Gençlerimizin kulübümüze gösterdikleri ilgi ve elde ettikleri başarı bizleri mutlu ediyor" dedi.