PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, herhangi bir teknik direktör arayışı içinde olmadıklarını belirterek Özcan Bizati’nin arkasında olduklarını söyledi. 
Denizlispor, hafta sonu karşılaşacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu maçla ilgili ve teknik direktör Özcan Bizati’yle ilgili açıklamalarda bulundu. İlk olarak taraftara mesaj veren Kıbrıslıoğlu, "Elazığspor ile yapacak olduğumuz maç çok önemli. Üst sıra mücadelesinden kopmamak adına bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bunun içinde taraftarımızın desteği şart. İsteğim, tüm taraftarlarımız güzel geçecek Pazar gününde takımımızı yalnız bırakmaması ve gelip takımımızı desteklemesidir” dedi.
Bazı gazetelerde Denizlisporun’un yeni bir teknik direktör ile görüşmeler yaptığı haberlerinin doğru olmadığını belirten Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, “Asla Orduspor’un hocasıyla görüşmemiz olmamıştır. Biz hocamızın yanındayız. Bunun gibi haberlerin çıkması kulübümüze zarar vermektedir” diye konuştu.