Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bulunan fabrikalardan oluşacak takımların katılımı ile düzenlenen 12. OSB Futbol Ligi başlıyor. OSB Futbol lig maçlarına bu sezon 2 grupta 14 takım katılacak.

Yeni sezonun başlaması dolayısıyla Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan kura çekimi ile gruplar ve müsabaka tarihleri belirlendi. OSB Futbol Ligi'ne katılacak firmaların temsilcilerinin katıldığı kura çekimine katılan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve Futbol Tertip Komitesi Başkanı Tanju Beştaş bütün takımlara başarılar dileyerek, "Müsabakaların bu yıl 12'ncisi yapmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Maçların her yıl olduğu gibi centilmence ve dostça bir mücadele şeklinde geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Bu yıl OSB Ligi A Grubu'nda Ar Döküm, Eke Tekstil, Kayteks Tekstil, Kımıl Tekstil, Deniz Tekstil, Meyteks Tekstil, Shamrock Tekstil, B Grubu'nda Kocaer Tekstil, Gamateks Tekstil, Gökhan Tekstil, Tan Tekstil, Uspar Tekstil, Kaynak Havlu ve Doksan Dokuma takımları mücadele edecek. İlk maçlar 20 Mayıs'ta A grubundan Ar Döküm- Meyteks Tekstil ve Eke Tekstil- Deniz Tekstil arasında oynanacak.

Müsabakalar sonunda gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar yarı finalde çaprazlama karşılaşacağı, yine müsabakalar sonunda gruplarını son sırada bitiren takımların direkt bir alt lige düşecekleri belirtildi.