Denizli’nin Çameli İlçesinde geçtiğimiz hafta sonu oynanan Çamelispor-Nikferspor maçında, Nikferspor taraftarlarının alkollü olduğu ve maçta olay çıkardıkları yönünde yayınlanan haberler üzerine Nikferspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Gözlükaya açıklamada bulundu.
Maç sırasında yaşanan olayların tek taraflı olarak haberlere yansıdığını oysa o gün saldırıya uğrayan tarafın kendileri olduğunu belirten Başkan Gözlükaya, sözlerini doğrulayan tüm kayıtlarında ellerinde bulunduğunu belirtti.
Nikferspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Gözlükaya, açıklamasında şu sözlere yer verdi;
“Pazar günü oynanan Çamelispor-Nikferspor maçında çıkan olaylarda Nikferspor futbolcularını ve taraftarlarını hedef alan haberleri kınıyorum. Haberlerde Hakemin yanlı olduğundan bahsedilmiştir. Maçta Kırmızı kart gören futbolcu da, Teknik direktörü sahadan atılanda bizim takımımızdır. Tüm bunlara rağmen en ufak bir taşkınlık dahi yapılmamıştır. Evet, kırmızı kart görmemiz, teknik direktörümüzün sahadan atılması doğrudur. Ancak taşkınlık yapıldığı gerçekleri yansıtmamaktadır. Haberlerde yer aldığı gibi hiçbir taraftarımız sahaya inmemiştir. Takımızın attığı ikinci gol penaltı değildir. Alkollü taraftarımızda bulunmamaktadır.
Maçın son dakikalarında gelen penaltı ile bütün Çamelili futbolcular ve teknik heyet sahaya girmiştir. 10 dakika içerisinde hem futbolcularımız hem de hakeme saldırıda bulunulmuştur. Futbolcularımıza saha çıkışında, soyunma odasına girişinde sözlü tacizde bulunulmuştur. Tüm bunlarda Nikfer TV kayıtlarında mevcuttur. Kaynağı belli olmayan tek taraflı bu tür haberlerin yapılması Nikferspor Yönetimi olarak bizleri üzmüştür.