Forum Çamlık öncülüğünde hayata geçirilen, çocukları spora teşvik etmeyi ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmeyi amaçlayan ve dört yılda onlarca ilk ve orta öğretim öğrencisini sporla tanıştıran, eğitimlerini Denizli Yıldızlar Spor Kulübü bünyesinde alan ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12 Haziran Pazar günü bir gösteri turnuvası düzenlendi.
Projede eğitim gören Forum Çamlık ile basketbola Küçük Dev Adımlar projesindeki minikler ve Denizli’nin köklü markalarından Hacı Şerif’in sponsorluğunda bu yıl hayata geçirilen "Potanın Şekerleri Parkede" projesiyle basketbol ile tanıştırılan kız çocukları, turnuvada hünerlerini sergiledi. Ticaret Borsası Ortaokulu basketbol takımıyla oynanan heyecanlı ve çekişme dolu dakikaların yaşandığı final maçının sonunda minikler, madalyalarını izleyicilerin alkışları eşliğinde aldı.
Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Resul Çövüt, Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi Müdürü Yasin Dalkılıç, Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Helvacı, Proje Yürütücüsü ve Denizli Yıldızlar Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Zekeriya Çelik ve Forum Çamlık AVM Pazarlama Yöneticisi Gül Kaygın’ın katıldığı etkinlik Denizlililer tarafında da yoğun ilgi gördü.
Turnuvalar sonrasında minikler ve velileri; başta Forum Çamlık ve Hacı Şerif olmak üzere, Pamukkale Kaymakamlığı'na, Pamukkale Belediyesi'ne, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Denizli Yıldızlar Spor Kulübü'ne ve destek veren bütün kurumlara teşekkürlerini ilettiler.