Denizlispor'un PTT 1. Lig'de bu hafta sonu yapacağı Manisaspor karşılaşması için passolig kartı ve bilet fiyatlarının Denizlispor yönetimi tarafından karşılanacağının açıklanmasının ardından son 2 günde 2 bin 500 kişinin Passolig kartı ve bilet aldığı bildirildi.
Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, yaptığı açıklamada, sezon boyunca boş tribünlere oynadıklarını hatırlatarak, taraftarın takıma zor günde sahip çıkmasının kendilerini sevindirdiğini belirtti.
Kıbrıslıoğlu, "Manisaspor maçı ile Denizli'de bir uyanış gerçekleşiyor. Bu uyanışın bizi ligde tutacağına inanıyorum. Herkesi bu maç öncesi Passolig almaya davet ediyorum. Gişe sayımızı da artırdık. İnşallah bu maçta güzel bir sonuç alacağız" dedi. 
Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise futbolcularla Manisaspor maçı hakkında konuşmadıklarını ifade ederek, "Bu müsabaka bizim için çok önemli ama biz normal bir lig maçı oynayacakmışız gibi bu maça hazırlanıyoruz. Manisaspor maçını kazanarak, rahat nefes almak istiyoruz" diye konuştu.