Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Derneği (SASODER)'in düzenlemiş olduğu 2. Sağlıkta Görev Şehitleri Halı Saha Turnuvası sona erdi. 11 kurumun futbol takımlarının yer aldığı turnuvada Denizli Devlet Hastanesi 1. olurken Pamukkale Belediyesi 2., TEİAŞ ise 3. oldu. Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımlar kupalarını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, elinden aldı. 

SASODER’in 2’ncisini gerçekleştirdiği Sağlıkta Görev Şehitleri Halı Saha Turnuvası muhteşem bir final maçıyla sona erdi. 11 kamu kurum ve kuruluşun sahaya çıkan takımları, turnuvada heyecanlı bir yarış ile şampiyon olmak için kıyasıya bir rekabet ortaya koydu. Final maçına ise Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Belediyesi’nin futbol takımları isimlerini yazdırmayı başardı. 
Star Halı Saha’da gerçekleşen final maçı ve ödül törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Fahrettin Göksu,  Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Kadir Gökhan Saçkan, Servergazi Devlet hastanesi Yöneticisi İbrahim Emreoğlu, SASODER Başkanı Rıfat Bilgehan Gören,  dernek yöneticileriyle üyeleri ve futbol severler katıldı. 
Hakemin düdüğü çalmasıyla Pamukkale Belediyesi ve Denizli Devlet Hastanesi takımları şampiyon olmak için sahada ter döktü. Elde ettiği galibiyetle turnuvanın şampiyonu Denizli Devlet Hastanesi olurken,  Pamukkale Belediyesi 2., TEİAŞ ise 3. oldu. Turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren takımlar kupalarını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, elinden aldı. 
Turnuvada attığı 35 golle ise gol kralı Pamukkale Belediyesi futbol takımından Ziya Alpaslan oldu. Alpaslan’a kupasını Başkan Gürlesin’in tebrik ederek verdi. 

SAĞLIK İÇİN SPOR ŞART

SASODER’e böylesi bir sportif etkinlik düzenlediği için memnuniyeti dile getiren Başkan Gürlesin, turnuvaya katılarak sportmence bir yarış sergileyen tüm takımlara teşekkür etti. 
Sağlıklı yaşam izin sporun olmazsa olmaz olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, “Böylesi etkinlikler daha da artmalı. Çünkü insanlarımıza ve gençlerimize sağlıklı bir yaşam için spor alışkanlığı kazandırmalıyız. Pamukkale Belediyesi olarak gençlerimize sporu özendirmek için 20 halı saha yapıyoruz. Bir çok sportif etkinlik anlamında projelerimizi hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin gelişimi açısından da sporun önemini bilerek hareket ediyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlara sportmence bir yarış sergiledikleri için teşekkür ediyorum. Turnuvada Pamukkale Belediyemizin takımı da yer aldı. 2. olarak başarı gösterdiği için sporcularımıza da kutluyorum. Bu turnuvada asıl kazanan ise dostluk oldu. Turnuvanın nice yıllara devam etmesini diliyorum” dedi.