Denizlispor’da dün yapılması planlanan olağanüstü genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için 29 Ocak Perşembe günü saat 15.00’e ertelendi.
Yapılamayan kongreye sadece CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ile eski Başkan Süleyman Urkay katıldı. Yeşil siyahlı ekipte ilkinde gerçekleştiği tarihte görülmemiş kongrelere dün bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık iki hafta önce ani bir kararla olağanüstü kongreye gitme kararı alan mevcut yönetimden kimsenin Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda bulunmaması dikkat çekti. Her kongre öncesi bayraklarla süslenen, kongreye hazırlanan salonda Denizlispor’la ilgili hiçbir emarenin bulunmaması da göze çarpan diğer konulardan biri oldu.

Kongre için gerek yerel medyadan gerekse ulusal ajanslardan pek çok basın mensubu kongre için salonda yerini aldı. Fakat hiçbiri umduğunu bulamadı. Canlı yayın için hazırlanan televizyonlar da eli boş döndü. Öte yandan salondan çıkan birkaç tepkili üye, “Kongre kararı alanların, kendi aldıkları karara riayet etmemeleri Denizlispor’un sahipsiz bırakıldığının göstergesidir” diyerek tepki gösterdi.