Bölgesel Amatör Lig 7. Gurupta bugün Bozyaka Yeşiltepespor ile karşılaşan Kızılcabölükspor, karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrılarak ligin bitimine bir maç kala şampiyon olarak 3. Lige yükseldiler. Futbolcuları Denizli Delikliçınar Meydanında bekleyen taraftarlarda futbolcuların gelmesiyle sevinç doruğa ulaştı. Tezahüratlarla çınar meydanını inleten taraftarlar futbolcuları tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Çınar Meydanındaki karşılamadan sonra futbolcular ve Kızılcabölükspor taraftarları önce Tavas’a daha sonra Kızılcabölük’e ulaştılar. Her durdukları yerde tezahüratlarla karşılanan futbolcular memleketlerine şampiyonluk kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Halil Şermet, mutlu sona ulaştıkları için çok mutlu olduğunu belirtti. Şermet, “Bal Ligini şampiyonlukla bitirdik. 3. Ligde de başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu şampiyonluk Denizli’ye ve Kızılcabölük’e armağanımız olsun.” dedi. 

Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran, Şampiyon oldukları için mutlu olduklarını belirttiler. Duran, “Kasabamıza bu gururu yaşattığımız için sevinçliyiz. Futbolcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.

Kızılcabölükspor onursal başkanı ve Belediye başkanı Abdülkadir Uslu da, zor bir süreçten geçerek bu sonuca ulaştıklarını belirtti. Uslu, “Ben özellikle taraftar gurubumuzun ve hemşerilerimizin bu başarıda katkılarının çok olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.