Denizlispor'un yarın (pazar) saat 16.00'da Samsunspor ile deplasmanda yapacağı maç öncesi antrenmanı sonrası konuştuğumuz Denizlispor'un başarılı teknik direktörü Koray Palaz, Denizlispor'u ligde bırakmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Geçen sezondan bu yana en iyi performansa ulaştıklarını, son 9 maçta hanelerine 15 puan kazandırdıklarını belirten Palaz, "Biz, Denizlispor'un ligde kalacağına yönetimimizle, futbolcularımızla, taraftarımızla inandık. Güzel bir şehir olan Denizli'nin de buna inanmasını, bize güvenmesini istiyoruz." dedi. 
Takımı kendilerinin kurmadığını belirten deneyimli hoca, "Allah izin verirse ligde kalacağız. Önümüzdeki sezonda yukarılara oynayan, seyir zevki veren bir takım oluşturacağız. Bu takımı kuran, bizden önceki arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Hayatın her alanında olduğu gibi bizim de eksikliklerimiz var. Eksikliklerimizi biliyoruz, bunları en kısa zamanda tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz. Biz buraya 1 sezonluk gelmedik, yönetimimiz de takdir ederse uzun yıllar Denizlispor'da çalışmayı düşünüyorum." dedi.



Samsunspor maçını kazanacaklarına inandıklarını söyleyen Palaz, "Samsunspor maçını kazanıp, kayıpsız haftalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Takımda; iyi güzel karakterli, olgun, kaliteli, futbol mantalitesi gelişmiş, kaybetmeme mantalitesini geliştiren, kazanmaya inanmış futbolcularımız var. Biz bunu son 5 maçtır skor olarak kaybımızın olmamasına bağlıyoruz." dedi.



'Mali Problemlerden Kurtulamıyoruz'

Denizlispor'un başına geldiği günden bu yana mali konulardan bir türlü başlarını kaldıramadıklarını belirten Başkan Mustafa Şavluk, "Futbolcusuyla, hocalarıyla, yönetimiyle, taraftarıyla bir bütün olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizlispor'u çok güzel günler bekliyor. Arkadaşlarımızla birlikte şehrimize daha iyi bir takım izletebilmekten başka derdimiz yok. Göreve geldiğimizden bugüne hep geçmişin problemleriyle uğraşıyoruz. Daha ilk günlerde puanımızın silinmesi bizim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bunu da bizim yönetimimize mâletmeye çalıştılar. Fakat bu geçen sezondan kalan bir meseleydi. Sezon başından bu yana takımızın Denizli'yi en iyi şekilde temsil etmesi için yönetimdeki arkadaşlarımızla, var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.


 
'3 Yıl Daha Görevdeyiz, Kimse Kongre Beklemesin'

Kimsenin genel kurul beklentisi içinde olmamasını ifade eden Denizlispor'un genç başkanı Mustafa Şavluk, "Teknik Direktörümüz Koray Palaz, takımın başına geçtiği günden bu yana iyi bir periyod içine girdik. Önümüzdeki Samsunspor maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde kalacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki sezon da hocamızla devam etmek istiyoruz." dedi.

Denizlispor pazar günü 16.00'da deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.