Futbol, Masa Tenisi, Hentbol, Güreş ve Atletizm branşlarında başarı elde eden İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Vali Abdülkadir Demir’i ziyaret ettiler.
Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete, İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Sarıoğlu, İşitme Engelliler İl Temsilcisi Sevil Güngör ve sporcular katıldı.
Ziyaretlerinden dolayı sporculara teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir, bir işe inanarak başlamanın ardından başarının mutlaka geldiğini vurgulayarak, kazanılan kupaların bunun bir göstergesi olduğunu, bundan sonra da bu başarıların devam edeceğine inandığını söyledi.
SPORCULARIN ELDE ETTİĞİ BAŞARILAR:
Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2. Liginde mücadele eden Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Takımı yenilgi yüzü görmeden birinci lige çıkmayı başardı. Hentbol’da da Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Denizli İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Avrupa Hentbol Şampiyonasında da aynı başarıyı göstererek ikinci oldu. Masa Tenisi Takımı Türkiye Şampiyonasında da üçüncülüğü alan sporcular, Türkiye İşitme Engelliler Genç Atletizm şampiyonasında da ikinciliği elde ettiler. Kulübün Güreş takımı da Grekoromen güreş müsabakalarında bir ikincilik ve iki üçüncülük elde etti.