Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Pamukkale Üniversitesi ile Forum Çamlık işbirliğinde hayata geçen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar’ adlı sosyal sorumluluk projesiyle basketbolda deneyim kazanan çocuklar ilk maçlarına çıktı. 
Heyecanları yüzlerinden okunan dört kardeş takımın minik basketbolcuları, büyük bir heyecan yaşattı. Denizli Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğü-Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nin işbirliğiyle çocukları spora teşvik etmek ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmek amacıyla gerçekleştirilen ‘Basketbola Küçük Dev Adımlar Projesi’ 2. yılında kasım ayından beri proje yürütücüsü Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yardımcı Docent Zekeriya Çelik yönetiminde antrenmanlarına devam eden minik basketbolcular, ilk maçlarına çıktı. Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda ilk karşılaşma, Servergazi Koleji ile PEV Koleji Spor Kulübü arasında oynandı. Ardından sahaya çıkan Basketbola Küçük Dev Adımlar, rakibi Özel Çamlık Koleji Spor Kulübü öğrencileriyle oldukça çekişmeli bir maç çıkardı.Sahada ter döken minik basketbolcuların aileleri çocuklarını soluksuz izlerken, maçta dakikalar ilerledikçe heyecan da doruğa ulaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçta dostluk kazandı ve rakip takımların minik basketbolcuları birbirlerini tebrik ederek mutluluklarını paylaştılar.
Tüm takımların birinci geldiği basketbol turnuvasında gelecek vaat eden küçük basketbolculara madalyalarını, PEV Koleji Spor Külübü Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Ridvan Ekmekçi Özel, Çamlık Koleji MüdürüMurat Gazi Gök ve Forum Çamlık Alışveriş Merkezi Müdürü Emre Uyar takdim etti.