Denizli Büyükşehir Belediyespor ikiz Judocuları Muhammed Murat Bayram ve Ahmet Yiğit Bayram, Eskişehir’den iki madalya ile döndüler. 
Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda 65 ilden 668 sporcunun katılımı ile yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ikiz Judocularından Muhammed Murat Bayram ve Ahmet Yiğit Bayram, kazandıkları madalyalar ile Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nu ziyaret ettiler. 
Başarılı judocuları tebrik eden Başkan Uzunoğlu, "İkizlerimiz ilerde çok büyük başarılara imza atacaklar. Geçmişteki başarıları bunu gösteriyor. Kulüpler Anadolu Şampiyonası’nda üçüncü, Ege Şampiyonası'nda üçüncü, Akdeniz ve iller arası şampiyonada birincilik, yine Akdeniz Turnuvası'nda Murat birinci, Yiğit ikinci olmuştu. Bir ay önce de Balıkesir’deki iller arası yarışmada ikisi de birinci oldu. Allah yollarını açık etsin. Başta aileleri olmak üzere, kendilerini ve antrenörlerini tebrik ederim" dedi.
Eskişehir’deki Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Muhammed Murat Bayram 38 kiloda ikinci, ikizi Ahmet Yiğit Bayram ise 42 kiloda üçüncü olmuştu.