Özpek, İlk başta, Denizli genelinde muhtarların tümünün desteğini aldıklarını kaydeden Özpek, Milli Eğitim Müdürlüğü ve kentteki amatör kulüp başkanlarıyla bir araya gelerek stadı doldurmak için yeni bir proje yaptıklarını açıkladı.

Denizli Büyükşehir belediyesi, ve ilçe belediyelerininde desteklerini arkalarına alacaklarını söyleyen Özpek, “Denizlispor’u eski günlerine dönmesi için böyle bir plan ve proje yaptık. Önümüzdeki Hafta arasında Milli Eğitim müdürlüğü ve muhtarlar ve amatör spor kulüplerinin başkanları ile bir araya geleceğiz.


Denizlispor için herkesin stada gelmesi ve birlik beraberliği sağlamaya çalışacağız. Önümüzdeki maçlarda stadı doldurmak için elimizden geleni yapacağız.

Denizli Camiasının bir hamle yapması ve harekete geçmesi lazım” dedi. Bu arada Şampiyon Kokoreç, Ali Çetin ve Hilmi Konyalıoğlu da kulübe bağış yapan isimler arasında yerini aldı.

LEANDRİNHO EKSİK

Yarın Göztepe ile 19.00’de deplasmanda karşılaşacak olan yeşil siyahlı ekip, bugün yola çıkıp Mövenpick Otel’de kampa girecek. Leandrinho’nun forma giymeyeceği karşılaşmada Veli’nin durumu ise maç saati kesinlik kazanacak. Denizlispor’da başkan yardımcısı Yurdal Duman, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını belirterek, “Buradan alacağımız 3 puan bu ligde her şeyi tekrar değiştirecektir. Futbolcu arkadaşlarımızın morali yerinde, kesinlikle puansız dönmeyeceğiz” dedi.