PTT 1.Lig’de 13. haftada deplasmanda Karşıyaka’yı 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde eden Denizlispor’da moraller yerine geldi. Teknik direktör Ali Yalçın ile çıktığı 2 maçta 4 puan toplayarak puanını 12’ye çıkaran yeşil-siyahlılarda deplasmanda alınan puanlar dikkat çekiyor. Evinde 6 maça çıkıp 1 galibiyet elde edebilen Denizlispor, 2 beraberlik ve 3 de mağlubiyet aldı. Evinde 5 puan toplayan Denizlispor, 5 gol atıp, 10 golü kalesinde gördü. Deplasmanda ise 7 maça çıkan Denizlispor, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
Deplasmanda alınan galibiyetin önemli olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Takım olarak iyi oynadığımız bir maçtı. Futbolcular sahaya yüreklerini de koyunca güzel gollerle bir 3 puan elde ettik. Bundan sonra üstüne koyarak oynamaya devam edeceğiz’’ dedi.
Öte yandan Denizlispor yönetimi ise, kötü tezahürat nedeniyle uyarı cezası aldıklarını belirterek, "22 Kasım 2015 tarihinde oynanan Denizlispor-Adana Demirspor müsabakasında yaşanan olaylarda yapıldığı iddia edilen küfürlü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından söz konusu maçta maraton tribünde yer alan taraftarımızın, 5 Aralık 2015 tarihinde kendi sahamızda oynayacağımız Samsunspor müsabakasında biletlerinin bloke edilerek stadyuma alınmamalarına, kulübümüzün de ihtar cezasına çarptırılmasına karar verilmiştir. Bu vesileyle, önümüzdeki maçlarda taraftarımızın küfür konusunda daha hassas olmasını rica ederiz’’ denildi.