Denizlispor, PTT 1 Lig'in 14. haftasında kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalırken, futbolcuların mücadele olarak iyi bir futbol ortaya koyması teknik heyeti memnun etti. 
PTT 1. Lig'in 14. haftasında oynanan karşılaşmada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un tehlikeli ataklarına karşın, iyi savunma yapan ve iyi mücadele eden yeşil-siyahlılarda özellikle Şevki ve Onur ön plana çıktı. Ancak takımda gol yollarında yaşanan sıkıntının devam ettiği gözlendi.

"HER GEÇEN GÜN ÜSTÜNE KOYUYORUZ"
Takım olarak futbol anlamında her geçen gün üstüne koyarak oynadıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "İlk dakikalarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor bize karşı üstün oynasa da ilerleyen dakikalarda golü bularak oyunu dengeledik. Yakaladığımız bazı pozisyonlarda daha iyi olsak galip bile gelebilirdik. Ama bu maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Biz de güçlü rakibimizden 1 puan aldık. Taraftarımıza da çok teşekkür ederim. Bizi gerçekten de çok iyi desteklediler. Bundan sonra daha da iyi olacağız" dedi.