Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, asbaşkanlar Coşkun Caner ve Bilal Gören ile yönetim kurulu üyeleri Halil Aracı, Ekrem Ateş ve Mustafa Üstek, Şemikler'deki Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek takımın antrenmanını izledi.
 
Antrenman öncesi tüm takımla bir araya gelen Başkan Kıbrıslıoğlu, Boluspor yenilgisinin bir yol kazası olduğunu söyleyerek futbolculardan Kayserispor maçına konsantre olmalarını istedi. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri ile birlikte antrenmanı izleyen Kıbrıslıoğlu, "Boluspor maçında hepimizin morali bozuldu. Az önce hocamızla içerde pozisyonları izledim. Maçın ne kadar basit kaybedildiğini gördük. Hakemin faul pozisyonlarında, kırmızı kart kararında adaletsizliğini gördük. Yine de bu maça bir yol kazası olarak bakıyoruz. Önümüzde Kayserispor maçı var. Güçlü bir takım. İşin ciddiyetinin farkındayız. Biz de iyi bir takımız. Bu maçtan puanlar çıkaracağımıza inanıyorum. Bu sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

Kıbrıslıoğlu, "Bizim taraftarlarımızdan beklentimiz stada gelip takıma sahip çıkmaları. Passolig uygulamasından geri dönüş olmayacak. Bir geçiş süreci yaşıyoruz. Herkesten passolig kart sahibi olmalarını ve takıma destek olmalarını bekliyoruz. Maçın 90 dakika olduğu da unutulmamalı" dedi.
 
Mali disipline yönelik çalışmaları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan övgü aldıklarına da değinen Kıbrıslıoğlu, "Bir planımız var. Bu planı uygulayabilirsek önümüze güvenle bakabiliriz. Aksi takdirde  kulübü ciddi sıkıntılar bekliyor. Biz de çalışıyoruz. Olmayan paraları kimseye taahhüt etmiyoruz" diye konuştu.