Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut'un projesi olan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte turnuvasının finali Denizli Atatürk Stadı'nda oynandı. 220 çocuktan 20 takımın oluşturduğu turnuvada finale kalan Gümüşler Demirspor ile Yeni Yıldızspor arasında oynanan maçı ünlü futbol yorumcusu eski hakem Erman Toroğlu yönetti.

Maçın normal süresi 0-0 sona ermesinin ardından penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarını 3-0 kazanan Gümüşler Demirspor, şampiyon oldu. Mağlup olan Yeni Yıldızspor’lu çocuklar büyük üzüntü yaşarken ağlayan oyuncuları yöneticiler güçlükle sakinleştirebildi. Daha sonra düzenlenen törende bütün takımlar protokol üyeleri tarafından madalya verildi. Şampiyon olan Gümüşler Demirspor’un kupasını Denizli Valisi Demir verdi. Etkinlik havai fişeklerin atılmasının ardından pop müzik sanatçısı Murat Boz, konseriyle sona erdi.

Cem Davran sunuculuğunu yaptığı etkinliği Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Pascal Nouma ve yaklaşık 10 bin kişi izledi.