İSTANBUL (CİHAN)- Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e camianın eski yöneticilerinden büyük suçlama. ''Egemen ve Selçuk onun yüzüden gitti.'' iddiasında bulunan Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Selçuk ve Egemen'in Trabzonspor'dan ayrılmasında başkan Sadri Şener'in payı büyük.” dedi.
    Radyospor'a konuşan Hacısalihoğlu, “Bir takımın zirveye oynamaya için iyi bir transfer döneminden geçirmesinden ziyade uyumlu bir ekip oluşturmalı. 3 yıl önce bu adımı atmıştık. Bugün ki başarı 3 yıl önce yapılan çalışmanın bir ürünü. Şimdi yeni baştan Trabzonspor takımı oluşturmalı bu yönetimsel bir hata. Selçuk ve Egemen'in gitmesi Trabzonspor'u zora soktu. Onların yerine gelecek olanların ne yapacağı belli değil. Çünkü Trabzon'a uyum sağlamak çok zor oluyor.” dedi.
    
    SADRİ ŞENER FEVRİ DAVRANDI
    Egemen ve Selçuk'un takımdan gitmelerinde Sadri Şener'in paynının büyük olduğunu ileri süren Hacısalihoğlu sözlerine şöyle devam etti:
    “Selçuk ve Egemen'in takımdan ayrılması yöneticilik başarısızlığının yanında geçmişte yaşanan olaylarında etkisi oldu. İstanbul'da geçen sezon Kasımpaşa'ya yenilince Sadri Şener'in fevri davranışları olmuştu. Egemen'den kaptanlığı almıştı. Egemen'in Beşiktaş'a gitmesinde o olayın etkisi büyüktür. Egemen ile yaptığımız görüşmelerde de bunu ifade etti. Egemen, Trabzonspor Yönetimi'ne “Beşiktaş bana şu kadar para veriyor, siz verirseniz ben kalırım” dedi verilmedi ve gitti.
    Selçuk İnan'ın gidişinde de yine Sadri Şener'in Trabzon'da kaybedilen bir maç sonrası “Yenilgiyi bana neden soruyorsunuz, gidin Selçuk'a sorun” diyerek toplumun önüne atmıştı. Selçuk ve Egemen'in gidişinde bana göre Sadri Şener'in etkisi büyük oldu. Eğer bu olaylar olmasaydı bu iki futbolcuda kalırdı. Sadri Şener, daha sonra “Selçuk bizim evladımız kalır” dedi, gidince “Bir Selçuk gider 10 Selçuk gelir” dedi. “Havaya göre gazel okudu.”
CİHAN