Konya'da yapılan Goalball terfi müsabakalarında 3. olan Denizli Görme Engelli Kızlar Spor Takımı (GEKS), kupa sevincini Denizli Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Gökoğlan ve Şamil Çınar'la paylaştı.
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan'ın önderliğinde Denizli Belediyesi’ne giden görme engelli kız takım oyuncuları, Başkan Yardımcıları Gökoğlan ve Çınar'ı ziyaret etti. Ziyarete Kent Konseyi Genel Sekreteri Esma Toksoy da katıldı. Konsey Başkanı Öztürk Özkan, görme engelli kızların, 28 - 31 Ağustos 2013 tarihleri arasında Konya’da yapılan Goalball terfi müsabakalarında 3. olduğunu kaydederek, ‘’Türkiye Görme Engelliler spor federasyonunca Konya’da yapılan goalball terfi müsabakalarına 22 kulüp katıldı. Denizli GESK kız takımı 3. olarak goalball 2. Ligi'ne yükseldi. BU başarımızda belediyemizin her zaman desteğini gördük. Bir eksiğimiz ihtiyacımız olduğunda sizlerin kapısını çaldık. Destekleriniz için çok teşekkür ederiz’’ dedi.
Başkan Yardımcısı Çınar da, görme engelli kızların spor yapmaya hiçbir şeyin engel olmadığını başarılarıyla gösterdiğini ifade ederek, ‘’Sizleri kutluyoruz. Yeni ligde başarılar diliyoruz. Sizler, istenmesi durumunda nelerin başarılabileceğini bizlere gösterdiniz’’ dedi.