Çivril’in önemli turizm ve mesire yerlerinden bir tanesi olan Beydilli Mahallesi'ndeki 1208 metre yüksekliğinde olan Değirmenci Tepe yamaç paraşütü sporcularının uğrak noktası. Çivril Belediyesi'nin yamaç paraşütü turizmine kazandırmaya çalıştığı noktada hafta sonu önemli bir etkinlik gerçekleştirildi. 
Çivril Belediyesi ile Burdur Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü organizasyonu ile Burdur, Denizli ve Isparta'dan gelen sporcular, tepeden atlayış gerçekleştirerek yamaç paraşütleriyle doğal bir harika olan  Işıklı Gölü'ne karşı uçarak eşsiz manzaranın tadını çıkardı. Sporcular o eşsiz manzarayı da fotoğraflamayı başardı. 
Sporculara eşlik eden  Çivril Belediye Meclis Üyesi Özkan Avcı, Çivril’ de doğa turizmi için Işıklı ve Akdağ Kocayayla’nın çok müsait olduğunu Beydilli'nin de Işıklı gölü ile birlikte yamaç paraşütü ile ilçe turizmine katkı sağlayacağını söyledi. İlçeyi Türkiye’ye tanıtmak ve Beydilli'yi yamaç paraşütüne açmak için Çivril Belediyesi olarak çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
Avcı “Çivril Akdağ, Kocayayla, Tokalı Kanyonu ve Işıklı gölü ile doğal bir turizm alanı. Bunların yanı sıra ilçemizde yaban hayvanı avı, dağ tırmanışı da yapılıyor. Burada yaşadığımız en büyük sorun buraya gelen sporcuların konaklaması. İnşallah Çivril Belediyesi olarak önümüzdeki beş yıl içinde bu sorunların üstesinden gelerek ilçemizi doğa sporları merkezi haline getireceğiz” dedi.


İDEAL BİR YER
Paraşütçü Yakup Alkan’da, Beydillinin uçuş için çok ideal bir yer olduğuna dikkat çekerek "Buranın en büyük avantajı kalkış alanının uygun olması. Belediye buraya kadar olan yolu açtığı için otomobil ile bile ulaşım var. Ayrıca gölünün rüzgârı ideal, gittiğimiz birçok yerden daha güzel uçuşlar yaptığımız bir yer. Yamaç paraşütü sadece Pamukkale ve Fethiye’de değil, Çivril Beydilli’de de yapılıyor. Ayrıca ışıklı gölünün eşsiz manzarası burada insanı büyülüyor" diye konuştu.