Denizli Belediyesi’nin marka projelerinden Genç Denizli gerçekleştirdiği farklı etkinlikler ile göz dolduruyor. Genç Denizli bu kez de tenis öğrenmek ve oyun özelliklerini geliştirmek isteyen üyelerine yönelik ücretsiz tenis dersleri başlattı. 15-25 yaş arası 400 Genç Denizli üyesi bu yaz tenis öğrenecek.
 
Yaklaşık 30 bin üyesi ile Denizli’nin en büyük gençlik oluşumuna sahip Genç Denizli yine göz dolduruyor. Denizli Belediyesi’nin marka projelerinden Genç Denizli dinamik yapısına uygun bir etkinlik ile bu kez de üyelerine tenis öğretiyor. Tenis öğrenmek ve oyun özelliklerini geliştirmek isteyen 15-25 yaş arası 400 Genç Denizli üyesi bu yaz tenis öğrenecek. Kısa bir başvuru süresi sonrası yüzlerce başvuru içinden seçilen 400 Genç Denizlili, Adalet Parkı’nda verilecek 10 saatlik ücretsiz tenis derslerine katılacak. Usta eğitmenler tarafından verilecek dersler sonrasında kursu başarı ile bitirenlere hem sertifika verilecek hem de kursa devam etmeleri sağlanacak.
 
Tüm spor ekipmanlarının Genç Denizli tarafından sağlandığı kurs ile ilgili Adalet Parkı’nda düzenlenen bilgilendirme toplantısında ise kursiyerlerin ders saatleri ve grupları belirlendi. 10 kişilik guruplar halinde gerçekleştirilecek derler ile ilgili bilgiyi Antrenörler Süreyya Korkut ve Nevin Çetin verdi.