Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, Albimo Alanyaspor maçında galip gelinmesi halinde oyunculara 10 bin TL prim dağıtacaklarını söyledi. 
PTT 1. Lig’de zor günler geçiren Denizlispor’a protokolden tam destek geldi. Denizlispor idmanını Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iş adamı Abdülkadir Uslu ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet İbanoğlu ziyaret etti. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Cumartesi günü çıkacak olduğumuz önemli maç öncesi camia olarak kilitlendiğimizi görmek bizleri son derece çok mutlu etti. Böylesi kenetlenmeye böyle zor dönemde hepimizin ihtiyacı vardı. İnşallah istediğimiz sonucu alabiliriz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu yüzden galibiyet primini 5 bin TL’ye çıkardım. Ayrıca belediye başkanımız ve akil adam heyetimizin de desteğiyle toplam galibiyet primi 10 bin TL. İnşallah oyuncularımız yüzümüzü kara çıkarmazlar" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, "Biz Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Ama bugünkü geldiğimiz noktaya bakacak olursak maalesef arzu edilmeyen bir sıralardayız. Benim sizlerden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ricam tüm yeteneklerinizi, tüm terinizi o sahaya akıtın. Düşen takımın futbolcusu olmamanız açısından tüm hünerlerinizi 90 dakika boyunca canla başla sergilememizi istiyoruz. Zaten biz bu lige razı değiliz. Süper Lig'i istiyoruz. Bir alt ligi görmek bizlere çok üzüntü verici olur. Önümüzdeki Alanyaspor maçında Allah yardımcınız olsun, şimdiden başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.